Naši uživatelé produktů Dolixir a Anesta vám vzkazují:

Mnoho našich zákazníků se s námi již podělilo o své názory v komentářích pod reklamou na Facebooku a v příspěvcích na facebookové stránce NaturPrime-Dolixir. Některé z těchto názorů jsme shromáždili pro nových zájemců.

„Mám oba a používání mi pomáhá. Některý den bych bez použití spreje ani nevydržela."
Jaroslava Burianová - Praha
„Ja jsem si oboje zakoupila a jsem spokojená … chce to vydrzet a pouzivat pravidelně a jako u všech bylinek, nemusí to fungovat na každèho stejně, je to potřeba vyzkoušet a dát tomu čas… jo a nejsem ani placená za pozitivní recenzi ani kamarádka majitele firmy."
Marie Koubová - Nučice
„S produkty NaturPrime-Dolixir jsem velmi spokojen. Objednal jsem tyto produkty pro svoji manželku, která má bolesti zápěstí a kolen. Používala je v souladu s pokyny v příbalovém letáku, cca. 3 krát denně po dobu 3 týdnů. Bolest ustoupila, ale neustále používá produkty. Mohu tedy říci, že je spokojena s účinky produktů, proto je doporučila i svým kolegům v práci, a někdo z nich už nedávno zadal objednávku."
Iehudaben Iosif - Arad
„Dolixir i Anesta jsou velmi dobré, můžu je nastříkat na spoustu míst.Zatímco Dolixir působí po několika minutách, Anesta má okamžitý účinek. Po nastříkání Dolixiru se bolest často nevrací. Moc vám děkuji!"
Varga Anna Mária - Tófű
„Vyzkoušela jsem obojí, už používám ty velké produkty. Mám autoimunitní artritidu s vyhřezlou ploténkou a prasklou ploténkou. Nepomáhají ani tramadolové léky proti bolesti. Je pro mě neuvěřitelné, že po použití Anesty jsem mnoho hodin téměř zcela bez bolesti. Mohu ji doporučit každému, kdo má chronické bolesti."
Révészné Magyar Mónika - Kemecse
„Už dva dny používám jejich produkt Dolixir, je to ZÁZRAK. V životě jsem se nesetkala s tak účinným produktem. Jsem velmi ráda, že jsem našla tento účinný prostředek, protože to, co jsem používala a co mi doporučili lékaři, nepomáhalo. Účinek tohoto přípravku nastupuje po 15-20 minutách. Bolest nulová, úleva od bolesti trvá cca 12 hodin. Mám problémy s křížemi, s posunem obratlů. Píšu ze Slovenska, u nás takový účinný přípravek vůbec nemáme. Doporučuji ho všem známým, kteří mají takové problémy. Moje rodina tomu náhlému zlepšení nechce věřit. Tomuto zázraku, bezprostředně po použití Dolixiru."
Zubriczky Szilvia - Slovensko
„Produkt jsem obdržela před dvěma dny. Moc děkuji! Mohu jen doporučit, účinek jsem pocítila téměř od prvního použití, snížily se bolesti v kříži a pohyb se stal volnějším. Moc se mi to líbí!"
Horváth Ica - Budapest
„Moje máma, 88letá mladá dáma, měla velmi silné bolesti zad a hlavně krku a byla jí diagnostikována osteoporóza a krční skolióza. Zkoušeli jsme různé léky a masáže, ale marně, bolesti se nezmírnily, zkoušeli jsme i přírodní metody, které přinesly mírnou úlevu. Potom jsme vyzkoušeli Dolixir a najednou jsme cítili obrovský rozdíl, bolesti se objevily za pouhých 4-5 dní a se slabou intenzitou. Dolixir používáme jen tehdy, když něco bolí. Ze začátku používala Dolixir 3-4x denně, nyní po šestých týdnech už jen každý 4-5. den, když cítí bolesti. Dolixir pomáhá mé mámě, a pokud pomáhá i jiným, musí být dobrý. Přeji každému hodně štěstí a zdraví! Děkuji Dolixir!”
Radu Marin - Costeşti
„Moc vám děkujem, že existujete a že vyrábíte nebo prodáváte tyto skvělé výrobky. Používám je již velmi dlouho a mohu o jejich výrobcích říci jen samá pozitiva. ANESTA je to jediný výrobek, který v rodině používáme. Budu ho doporučovat všem známým, stejně jako jsem to udělal s přípravkem DOLIXIR. Děkuji."
Péter István - Kismarja
„Mám patní ostruhy na obou nohách, byla jsem překvapená účinkem. Po prvním použití jsem cítila účinky okamižitě, ráno jsem se dokázala postavit na nohy. Už jsem si objednala dvě velké lahvičky, které jsem dostala zlevněně. Děkuji."
Molnár Tünde - Veszprém
„Původně jsme si objednali testovací produkt a byli jsme spokojeni. Potom jsme si objednali běžné balení a jsme také spokojeni. Moje máma bez pomoci už nemohla vyjít ani na záchod. Dnes je schopna udělat kratší procházky ve městě. Mé rameno bylo ztuhlé, teď jsem už v pořádku. Máma a já máme obě problémy s vysunutou plotýnkou. Mého manžela trápí bolesti zad, příčina bolesti není diagnostikována, ale po užívání přípravku se cítí mnohem lépe. Děkujeme vám velmi pěkně! Zůstaneme vašimi zákazníky, a ať si tyto přípravky udrží svoji kvalitu, zdraví stojí za to!"
Carmen Sidenco - Iaşi
„Objednal ajsem si testovací dávku. Můj partner ji používá na bolesti páteře. Naše zkušenost je taková, že je to opravdu velmi dobrý produkt, má mnohem méně bolesti než dříve. Všem doporučuji vyzkoušet, nebudete zklamáni! Mně například velmi rychle zmizely bolesti hlavy. Rozhodla jsme se objednat velké balení."
Aszalós Éva - Vál
„Mám vyhřezlou ploténku, i 3. Můj život je od používání Dolixir mnohem jednodušší.Krémy a léky jsem zkoušela s malým úspěchem, ale tento sprej se osvědčil, i když jsem k reklamovaným věcem zásadně nedůvěřivá. Vyzkoušela jsem několik dalších produktů. Doporučuji ho všem, kterým bolest ztěžuje život."
Bartáné Mariann - Polgár
„Manžel užíval obojí přípravky na zánět šlach a bolesti sedacího nervu, první dny používal je jen párkrát, Max. 2 krát denně. Byly velmi účinné, jejich účinek byl tak dobrý, že téměř zapomněl na to, že pár dní ještě musí pokračovat v používání. Koupila jsem si dva testovací produkty, a právě jsem si objednala balení 100 ml. Ano, cena je důležitá, ale bezpečné fungování žaludku, jater a jiných důležitých vnitřních orgánů (napadených běžnými protizánětlivými léky) byla rozhodujícím aspektem při našem výběru.”
Sopov Simona - Bukurešť
„Používám ho asi 1 rok. Je dobrý na všechno, bolely mě nohy, sotva jsem chodila. Od té doby jsem nachodila kilometry a pracuji na zahradě. Je to velmi účinný výrobek. Mohu ho jen doporučit."
Kiss Ferencné - Kenéz
„Velmi dobrý produkt, mohu jen doporučit. Bolesti hlavy, kloubů, uší, páteře a křížů.”
Bodnár Julianna - Miskolc
„Používám ho čtyři měsíce kvůli hernii krční ploténky. Od té doby jsem nemusela brát žádné léky, i když jsem měla velké bolesti! Je pravda, že používám také Anestu!"
Moratti Irén - Heves
„Zkusila jsem to já, zkusila to moje rodina. Skvělé! Dochází nám, objednám znovu. Všem ho mohu jen doporučit. Vnučce je 11 let, rychle roste, používáme ho i pro ni."
Sztrihó Katalin - Apostag
„Již nějakou dobu jsem prioritním zákazníkem. Mohu ji všem jen doporučit. Pracuji v zahradnictví, což je, přiznejme si,práce ve stoje.Nohy a paty mě bolely tak, že mi ráno trvalo 15 minut, než jsem vstala. Po intenzivním používání dnes vstávám bez problémů. Neříkám, že jsem celkem zdravá, ale cítím se mnohem lépe, a i když to někdy bolí, dá se to vydržet. Pak místo bolesti nastříkám. Tento produkt je opravdu skvělý. Moje dcera to taky používá od její rocky-úrazu, kdy si natáhla nohu. Když ji to bolí, nastříká si to. Miluje to, protože nepotřebuje léky."
Németh Andrásné Szelenczei Zsuzsanna - Vép
„Dnes mi přišel sprej Dolixir a já jsem ho vyzkoušela. Po prvním jsem byla schopna vyjít 45 schodů, aniž bych cítila bolest v kolenou. To byla velká věc, protože když mi ho kurýr doručil, sotva jsem si pro něj mohla sejít dolů. Jsem ráda, že jsem našla váš inzerát."
Veresné Csizmadia Margit - Záhony
„Zatím jsem ho používala na ruční klouby a fungoval opravdu dobře. Teď jsem měla nehodu a pohmoždil jsem si nohu. Je také výborný na úlevu od bolesti. Účinné! Mohu ho jen doporučit. Bolest se rychle zmírnila, vstřebávání se urychlilo. Děkuji!"
Palyusikné Ildikó - Békéscsaba
„Dobrý den, mohu ho všem jen doporučit. Je to již potřetí, co jsem objednala tento produkt pro svou matku. Dlouho brala léky proti bolesti na koleno a bolest neustupovala a od té doby, co Dolixir používáme, bolest zmizela. Velmi dobrý produkt! 😊"
Klenics Anna - Serényfalva
„Objednala jsem ho pro manžela, měl velmi bolestivá kolena. Začal ji používat a během několika dní jsme s radostí pozorovali její účinky. Od té doby ho používám sama na bolesti křížů a krční páteře. Jsem vděčná, že jsem ho našla. Děkuji za užitečné informace a přesné dodání!”
Andersné Tóth Piroska - Martfű
„Doporučuji to všem, jen jednou jsem si tím nastříkala koleno. Nemohla jsem uvěřit, jak rychle to zabralo. Líbí se mi, jsem s ním velmi spokojená, budu ho používat. Léky jsem vyhodila do koše! 😊"
Bognár Vica - Pápa
„Nikdy jsem reklamam nevěřila, zkusila jsem. Mám polyneuropatii a na bolesti funguje, nutno nastrikat až 3x denně, úleva."
Jana
„Použil jsem vzorové balení. Po vážné operaci ruky mi Anesta pomohla v tom, abych věděla konečně spát. Konečně něco, co je tak dobré, jak to slibují. Děkuji."
Ráczné Görbe Erika - Makó
„Dnes dorazil testovací balíček. Je to neuvěřitelné, ale Anesta dokázala zázraky. Mám na co foukat a vyzkoušela jsem ji na rameni. Mohu plně zvednout ruku a trvá to už 2 hodiny. Štěstí! Určitě si objednám znovu! Nejsem placený komentátor, jsem člověk, doufám,že čím dál tím menšími bolestmi."
Botosné Nagy Juliánna - Kunhegyes
„Kvůli ostruze patní kosti jsem měla přetížené Achillovy šlachy, a proto jsem měla neustále zanícenou okostici. Po schodech jsem mohla chodit po špičkách, kulhala jsem, nemohla jsem se dotknout paty, nemohla jsem ani sportovat. Anesta a Dolixir srazily zánět za 3!!! dny, což se za 2 roky nepodařilo ničemu jinému. Děkuji! Určitě si ho koupím znovu. Odteď ho budu brát vždy všude s sebou, protože je dobrý na akutní i chronickou bolest a zánět.“
Szimmer Andrea - Márkó
„Rád bych začala tím, že jsem za posledních 30 let vyzkoušela mnoho a mnoho výrobků na problémy s páteří a bederní páteří.Přečetla jsem si tuto reklamu a několik komentářů a rozhodla jsem se objednat testovací sadu.Poprvé: 2 střiky večer na bolavé místo a nemohla jsem tomu uvěřit,najednou sjem si všimla, že ani necítím, že "mám" kříže. Byl to nádherný pocit, když bolest zmizela bez jakýchkoli léků.Od té doby ho používám jen při bolestech a účinek je stále pozitivní.Takže "zázraky stále existují". Vím, že tato úleva od bolesti není způsobena zázrakem, ale Dolixirem.Velice vám děkuji za tento výrobek! Na základě vlastních zkušeností ho můj manžel používá na bolavé ramenní klouby a také je spokojen. Děkuji za tento vynikající výrobek a těm, kteří mají stále pochybnosti, doporučuji jej alespoň vyzkoušet testovací balíček.”
Kovácsné Szabó Mária - Székesfehérvár
„Opravdu to není falešný produkt, je účinný na kolena, kříže a dokonce mě zbavil plísně na nehtech. Děkuji!"
Szőke Mihályné - Veresegyház
„Právě teď jsem spoznala tento produkt, účinek je velmi dobrý, snížil mi bolesti, právě jsem si objednala větší verzi. Bolest ramene už téměř necítím, a zlepšily se i bolesti bederní páteře.”
Mózesné Boskó Györgyi - Vác
„Vyzkoušela jsem Dolixir, protože jsem měla problémy s páteří. Používala jsem ho třikrát denně po dobu dvou týdnů a zbavila jsem se bolesti. Můj manžel má vyskočenou plotýnku a používá ho, když je bolest opravdu silná. Okamžitě cítí úlevu. Takže používáme Dolixir a moc nám pomáhá."
Suciu Gabriela - Bukurešť
„Jsem také prioritní zákazník. Používáme ho s partnerem společně, už podruhé jsem si objednala velké balení. Dolixir hodně pomáhá.Jakmile začneme používat předposlední, tak již objednám, abychom stihli zásobu včas. Je pravda, že cena se zdá najednou vysoká, ale účinek stojí za mnohem víc. Díky skupině, která tento snadno aplikovatelný sprej vymyslela, funguje rychle a nemá žádné vedlejší účinky! (Je nám 79 let a máme spoustu bolesti) Děkujeme moc!"
Miltaller Judit - Mosonmagyaróvár
„Milujeme ho, bolesti kolen, zablokované rameno: pomohlo to mnoha lidem kolem mě. Vyzkoušeli jsme už tolik věcí. I k tomuto jsme přistupovali s nedůvěrou, ale NELITUJEME toho."
Stoklász Bea - Tököl
„Objednala jsem ho pro svého partnera, protože měl operaci páteře. Nebylo to pro něj dobré. Onemocněla jsem na covid a hodně mě bolely klouby. Foukala jsem ho dvakrát denně. Byla jsem neuvěřitelně ráda, že ho mám. Mohu jen doporučit."
Demeter Gabriella - Budapest
„Velmi super sprej, utrpěla jsem zlomeninu páteře, ještě nejsem úplně vyléčená, ale je velmi účinné. Stříkám 2-3 střiky denně na bolavé místo a na několik hodin mě zbaví intenzivní bolesti. Jsem ráda, že jsem ho našla!"
Mozga Imréné - Kisvárda
„Používám ho už šest měsíců. Loni touto dobou jsem se nemohla postavit na nohy. Byla mi nabídnuta protéza, ale odmítla jsem. Začala jsem používat tuhle a nohy mám docela dobré."
Pandula Lászlóné - Gyál
„Je opravdu účinné! Po vyšetření na revmatologii lékař manželovi řekl, aby si zvykl na bolest, protože jako onkologický pacient nemůže mít fyzioterapii, a předepsal mu levandulový krém. Ale nepůsobil.Rok a půl ležel téměř celý den. Na podzim nám zavolali, že jako dlouholetí zákazníci můžeme vyzkoušet testovací balíček. Neměla jsem co ztratit, přijala jsem ponuku.Byla to Anesta, a zdálo se, že pomáhá. Objednali jsme si jí a museli jsme jí používat čím dál tím méně. Složení obou sprejů je podobné. Pravděpodobně jí budeme i v budoucnu kupovat . Konečně můžeme chodit na ryby i na kratší výlety. Je mnohem lepší než levandulový krém."
Prédiné Tobak Edit - Budapest
„Tento sprej jsem si objednala po 5 dávkách infuzní léčby. Jsem s ním spokojená, protože od té doby se mi s křížemi nic neděje."
Balu Jancsikátok - Fülöp